Boekentips

Boekentips | 5x tips voor Sinterklaas

 

Boekentips ~ 5x tips voor Sinterklaas

Sinterklaas is weer in het land en dat betekend dat we weer volop onze verlanglijstjes voor 5 december vol mogen schrijven met boeken die we graag willen hebben. Het lijkt mij dan ook leuk, handig en gezellig om een top 5 voor jullie te maken van boeken die ik echte aanraders vind.

5 tips voor Sinterklaas.

 1. Het omgekeerde van altijd – Justin A. Reynolds

  Een prachtig verhaal over een jongen die verliefd wordt op een terminaal ziek meisje. Een boek met een prachtig liefdesverhaal vol emotionele wendingen, maar ook een die je laat nadenken over je eigen second changes. Lees mijn recensie via de link hierboven. 

 2. Nee heb je – Charlotte De Monchy

  Charlotte De Monchy is een van mijn favoriete -van eigen bodem- schrijfster. Typ in mijn telefoon de ‘CH’ in en autocorrect maakt er gelijk Charlotte De Monchy van. In het boek Nee heb je waan je je voor even op een heerlijk zonnig eiland vol zon, zee en strand. Lekker toch? Zo tijdens de barre, koude winterdagen? Een heerlijke feelgood die je zeker aan het lachen gaat maken. Mijn recensie vind je via de link hierboven.

 3. Een Onverwachte kerst – Nathalie Cox

  Een boek die ik zelf vorige jaar ook van Sinterklaas kreeg en perfect voor deze tijd van het jaar. Je komt gelijk in die heerlijke kerststemming waar je eigenlijk stiekem het hele jaar al naar uit kijkt. Een verhaal waarin honden en kerst met elkaar gecombineerd worden. Vol liefde, dillema’s en zeker ook een stukje onverwachte spanning. Lees mijn recensie via de link hierboven en ik weet zeker dat jij dit boek ook wilt lezen.

 4. Caraval, Meester Legende & Finale – Stephanie Garber

  Deze magische serie van Stephanie Garber mag niet ontbreken in jouw boekenkast. Waan je in de fantasie wereld die Caraval heet. Een verhaal vol mysterie, hoop en moed. De volledige Caraval serie is zeker een aanrader als jij van magie, mysterie en duisternis houdt. Lees mijn recensies nu via de links hierboven.

 5. De Genadigen – Margaret Owen

  Een prachtig boek die uitgeverij Blossom Books dit jaar uitgegeven heeft. Een fantastisch fantasie verhaal met leuke karakters, spannende momenten en loyaliteit die bovenaan staat. Daarnaast heeft dit boek een prachtige achterliggende gedachten die je niet mag vergeten. De Genadigen van Margaret Owen is een van de boeken die mij dit jaar positief verrast heeft. Lees mijn recensie nu via de link hierboven.

Een lijstje met verschillende onderwerpen en volgens mij voor ieder wat wils. Een lijst waar, als het aan mij lag, geen einde aan kwam. Dit jaar zijn er ontzettend veel goede boeken uitgebracht dat ik ze het liefst allemaal aan je laat zien. Gelukkig staat kerst ook nog voor de deur en horen daar ook verlanglijstjes bij. Je kunt dus zeker een Tips voor de Kerstman verwachten over een paar weken.

Dit zijn boeken uit mijn ellenlange lijst van aanraders en heb ik stuk voor stuk van deze verhalen genoten. Ik weet gewoon bijna zeker dat jij dat ook gaat doen.

Succes met jullie verlanglijstjes en ik hoop dat jullie de boeken krijgen waar jullie om gevraagd hebben.
Welke boeken staan al op jouw verlanglijstje? Laat het weten in de reacties hieronder, op Instagram of gezellig op Facebook.

Benieuwd naar alle boeken die ik lees en op de hoogte blijven van al mijn boek gerelateerde artikelen en foto’s? Volg lovethesmellofbooks dan ook gezellig op Instagram of Facebook.

Liefs,
Pauline

Getagd , , , , , , , ,

Geef een reactie