Persoonlijk

Persoonlijk | Top 5 boeken op mijn kerst verlanglijstje

Cadeaus en Verlanglijstje
Credits foto: Wolplein.nl

De kerst staat weer voor de deur. Kerst is toch wel een van mijn favoriete feestdagen. Ik kijk er altijd zo ontzettend naar uit, naar de gezelligheid, de sfeer en heel stiekem ook wel een beetje naar de cadeau’s. Maar de feestmaand betekend natuurlijk ook weer dat er werk aan de winkel is. Er moet een verlanglijstje gemaakt worden!

Ik maakte een top 5 van boeken die ik dit jaar zeker op mijn verlanglijstje zet. Misschien een leuke inspiratie voor jullie, een herinnering voor mij en een tip voor mijn vriend ;-).

 1. Hof van vleugels en verwoesting – Sarah J. Maas

 2. Het derde boek van de ACOTAR serie van Sarah J. Maas. De eerste twee heb ik al gelezen en oh! wat vond ik het heerlijke boeken. Een goede dosis fantasie en liefde, maar ook woede en haat. Nu inmiddels bekend is gemaakt dat er een vierde boek komt en ook al hoe deze gaat heten, kan ik niet langer meer achter blijven. Nummer drie moet ik zo snel mogelijk lezen. En het liefst heb ik hem natuurlijk fysiek zodat ik ze mooi bij mijn andere twee delen neer kan zetten. Wat zal dat een mooie collectie worden.
  Bekijk op bol.comDuizelingwekkende hoogte – Katharine McGee
  Na het eerste deel ‘Duizend Hoog’ ben ik heel erg benieuwd naar het tweede deel. Het eerste deel sloot natuurlijk af met een grote cliffhanger en ik kan dan ook niet wachten tot ik dit boek mag verslinden. Ook deze wil ik natuurlijk fysiek hebben, zodat hij samen met het eerste deel mooi kan shinen in mijn boekenkast. Ik heb hoge verwachtingen van dit vervolg, en als ik Goodreads zo lees is dat helemaal niet onterecht.Bekijk op bol.comEnkeltje Ierland – Charlotte De Monchy
  Na het boek ‘Zes maanden zonder, die ik echt mega leuk vond heeft Charlotte De Monchy weer zo’n heerlijke roman op de markt gebracht. Enkeltje Ierland lijkt me ook weer zo’n perfect weg kruip boek die je heerlijk tussen twee boeken door kun lezen. Ja een echte musthave in mijn rijtje!
  Bekijk op bol.comSara en Liv – Suzan Hilborst
  Ik kreeg meteen kippenvel bij het lezen van de samenvatting op de achterkant van dit boek. De gedachten aan dit verhaal alleen al maakt me enigszins verdrietig. Waarom? Ik durf het je niet te vertellen, maar volgens mij is dit een ontzettend verdrietig verhaal. Waar leven en dood dicht bij elkaar staan, misschien wel té dicht. Ik heb een grote liefde voor waargebeurde verhalen. Ik denk dat dit ook een boek is waar ik even heerlijk ongegeneerd bij mag huilen. En dat is oké, af en toe mag dat gewoon.
  Bekijk op bol.comAlles wat je lief is – Nicola Yoon
  Hier heb ik laatst een trailer van gezien op youtube als ik het me goed herinner. Toen ik zag dat het gebaseerd was op een boek, kwam die automatisch op mijn TBR-lijst te staan. Wat lijkt me dit een mooi, pakkend maar ook heel emotioneel/verdrietig boek. Als ik de samenvatting lees doet het me ook denken aan de Jojo Moyes schrijfstijl en/of genre.
  Bekijk op bol.comHeb jij ook al boeken op jou verlanglijstje staan? Of heb ik je wellicht wat meer inspiratie gegeven?
  Laat het me weten in de reacties hieronder. Wie weet kunnen we elkaar inspireren met boeken en verhalen die je gewoon moet lezen.

Liefs,
Pauline

Getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

4 gedachten over “Persoonlijk | Top 5 boeken op mijn kerst verlanglijstje

Geef een reactie