Recensies, Young Adult

Recensie | Did I Mention I Love You? – Estelle Maskame

Ik heb veel goede geluiden gehoord over de Did I Mention I Love You serie, ik kwam er alleen nooit aan toe ze te lezen. Tijdens mijn vakantie besloot ik er eindelijk aan te beginnen. Hij stond me zo zielig aan te kijken in de bibliotheek van mijn Kobo e-reader, dat ik dacht ‘Nu is het perfecte moment’. En met de perfecte omstandigheden, een heerlijk zonnetje op mijn bol en de rustige sfeer van de Spaanse siësta om me heen, begon ik aan deze Young Adult van Estelle Maskame.


Did I Mention I Love You? - Estelle Maskame
Naam:
Did I Mention I Love You?
Auteur: Estelle Maskame
Uitgever: Moon Uitgevers
Aantal Pagina’s: 400
Genre: Young Adult, Romantisch
Oorspronkelijke titel: Did I Mention I Love You?
Uitvoering: Paperback & Ebook
Prijs: Paperback: €15,00 / Ebook: €8,99
Mijn rating:


 Samenvatting

Eden brengt de zomer door bij haar vader die ze na de scheiding van haar ouders drie jaar niet gezien heeft. Ze krijgt er drie stiefbroers bij, van wie de oudste, Tyler opvalt door zijn onbehouwen en arrogante gedrag. En toch… trekken Eden en Tyler steeds meer naar elkaar toe. Maar het kan niet. Ze zijn stiefbroer en -zus en bovendien heeft Tyler al een vriendin. Geheimen, leugens en drama in overvloed. Hoe lang kunnen ze hun liefde voor elkaar blijven ontkennen?

De Cover

Als ik heel eerlijk ben, moet ik zeggen dat ik de cover van dit boek niet spectaculair vind. En wanneer ik een cover niet uitnodigend vind, laat ik het over het algemeen langer liggen. Dit was dit keer dus eigenlijk ook het geval. Toch vind ik omdat de serie de lijn van de coverstijl wel meeneemt naar de volgende twee boeken, ze wel een prachtig geheel vormen. Dus dat vind ik dan weer een pluspunt. Een cover is ook maar een cover. Bij mij wil het oog graag ook wat, maar soms gaat het ook gewoon om de inhoud van het verhaal. Als die maar goed is, doet de cover er voor mij minder toe.

Schrijfstijl

Did I Mention I Love You wordt geschreven vanuit een ik-vorm. De ik personage is in dit geval Eden, en je leest dit verhaal dan ook vanuit haar ogen. De schrijfstijl van Estelle Maskame ervaarde ik als prettig. Gedachten en werkelijkheid was goed te onderscheiden en de emoties duidelijk voelbaar.

Wat vind ik van het boek Did I Mention I Love You? ?

Ik kan niets anders zeggen dan dat ik fan ben geworden van deze serie. Wat een heerlijk verboden liefdesverhaal. Verliefd worden op je stiefbroer, tjsa zulke dingen heb je nu eenmaal niet in de hand. Wat ik het mooie in dit verhaal vind, is dat ondanks de twee hoofdpersonages elkaars tegenpolen zijn, de liefde er toch ook weer vanaf spat. Dat maakte het spannend. Maar ik vond de guitly pleasure factor ook aanwezig. Omdat in dit boek niemand een stiefbroer/stiefdochter relatie toejuicht, zat ik het toch stiekem wel toe te juichen. Wanneer iets ‘niet zou mogen’, maakt dit het natuurlijk alleen maar spannender. En ja, soms heb je liefde gewoon niet in de hand.

Ik heb het uitlezen van dit boek zo lang mogelijk uitgesteld. Geestelijk was ik er nog niet aan toe om dit boek uit te lezen en Eden & Taylor voor een tijdje los te moeten laten. Ja, I know.. weirdo!  Ik genoot gewoon nog zo ontzettend van dit liefdesverhaal. Toen ik het boek uiteindelijk uit had gelezen, wilde ik dan ook gelijk beginnen in het tweede deel. Deze heb ik helaas nog niet in mijn bezit, vandaar dat ik dus moest wachten. Maar het gaat echt niet lang duren voordat ik deze op mijn e-reader heb staan.

Interesse gekregen in dit boek?
Bekijk op bol.com

Heb jij dit boek ook gelezen of staat deze nog op jouw TBR-lijst? 

Liefs,
Pauline

P.S. Nog meer recensies lezen? Kijk dan ook eens op de pagina: recensies.


Nader bericht:

– When you support small business, you’re supporting a dream ♥ 

De link naar bol.com is in samenwerking met het bol.com partnerprogramma. Door het belangstellende boek via mijn bol.com link te kopen, krijg ik een kleine vergoeding voor het promoten van dit boek op mijn website. Met deze kleine bijdrage kan lovethesmellofbooks.nl groeien en nog meer leuke acties organiseren. Help jij lovethesmellofbooks.nl groter worden? ♥

Getagd , , , , , , , , , , , ,

1 gedachte over “Recensie | Did I Mention I Love You? – Estelle Maskame

Geef een reactie