Booktalk, Wishlist Wednesday

Booktalk | Wishlist Wednesday #8

Wishlist Wednesday #8

Iedereen heeft er wel een. Zo’n ellendig lange wishlist van boeken die we zo graag willen hebben. Het leuke is altijd dat hij sneller groeit, dan dat hij krimpt. Aan het einde van het jaar heb je dus meestal een onoverzichtelijke lijst van boeken die je nog wilt kopen, maar waarvan je bankrekening zegt: Nope, dat doen we dus even niet.. Ja, zo’n lijst heb ik ook. En die wil ik gezellig met jullie delen. Om mezelf eraan te herinneren waarom ik dit boek moet hebben en voor jullie ter inspiratie. Misschien hebben jullie deze boeken nog niet gezien of gelezen maar lijkt het je wel interessant. Lees en laat je inspireren.

Het boek wat ik recent op mijn TBR-lijst heb gezet is in Nederland nog niet gepubliceerd, maar die cover van de buitenlandse versie is werkelijkwaar Stunning! De schrijfster en de ontwerper van de omslag hebben er echt hun best op gedaan en dat is ook zeker te zien aan de covers. Op de omslag (onder de papieren flap) staat een speciale quote uit het boek. Daarvan zijn er drie verschillende dus het is maar net welke je zelf koopt. Hoe toffe verkooptruc is dat?

Ik heb het dan natuurlijk over het laatste deel van de Caraval serie namelijk Finale van Stephanie Garber. Who’s with me? 

Finale (Caraval #3)

Stephanie Garber - FinaleIt’s been two months since the Fates were freed from a deck of cards, two months since Legend claimed the throne for his own, and two months since Tella discovered the boy she fell in love with doesn’t really exist.
With lives, empires, and hearts hanging in the balance, Tella must decide if she’s going to trust Legend or a former enemy. After uncovering a secret that upends her life, Scarlett will need to do the impossible. And Legend has a choice to make that will forever change and define him. Caraval is over, but perhaps the greatest game of all has begun. There are no spectators this time: only those who will win, and those who will lose everything.

Welcome, welcome to Finale. All games must come to an end…

 

Oke, zeg nou zelf, hoe mooi is deze cover? Hij past gewoon perfect bij de rest van de serie. Hij maakt hem gewoon helemaal af. Daarnaast ben ik natuurlijk super benieuwd hoe het verhaal van Donatella en Scarlett verder gaat in het land van magie en waar niets is wat het lijkt. Dit concept is gewoon zo tof!

Ik hoop dan ook echt met heel mijn hart dat de Nederlandse publisher het idee van die quotes op de hardcovers overneemt. Dat is zo’n toffe extra waar veel boekenliefhebbers hun hart sneller van gaat kloppen. Daarnaast denk ik dat dat de verkoop alleen maar bevorderd. Stephanie Garber heeft met deze serie gewoon veel fans gemaakt en ik ben daar zeker een van. Daarom staat ook dit boek hoog op mijn TBR-lijst en zal ik de eerste zijn die hem gaat pre-orderen als hij eenmaal in Nederland aangekondigd wordt.

Just be patient..

Staat dit boek bij jullie ook al hoog op jullie Wishlist? Wat verwachten jullie van het laatste deel van de Caraval serie? Laat het mij weten in de reacties hieronder, op Instagram of op Facebook. Laten we gezellig met elkaarBooktalken’

Liefs,
Pauline

Getagd , , , , , , , , , , ,

4 gedachten over “Booktalk | Wishlist Wednesday #8

  1. Pingback: blote tieten

Geef een reactie