Winacties

Blogtour | Winactie Cinder en Ella – Kelly Oram

Blogtour - Cinder & Ella

Deze maand mag ik van Uitgeverij De Fontein meedoen aan de blogtour van Cinder & Ella. Wat een ontzettende leuke en unieke ervaring is dit!

Zoals jullie misschien al wel weten werd de blogtour afgetrapt door Boogiewoogie, gevold door Awesomebookloverblog.nl, Booksanddreams, Turnthepages en Magicofbooks. Zij deden allemaal een ander onderdeel in deze blog om jullie wat meer te vertellen of te laten zien over/van het boek Cinder & Ella.

Nu is het aan mij om deze super gezellige blogtour te eindigen met een heel gave winactie! Dit doe ik door te kijken wat jullie onthouden hebben van de blogtour en over dit boek. Let op! Je hoeft het boek (nog) niet gelezen te hebben. Alle antwoorden zijn te vinden in de blog post van mijn collega bloggers die ook meededen aan deze blogtour.

Wat kun je winnen?

Deze winactie is opgezet door Uitgeverij De Fontein zelf, waarvoor ik de vragen heb bedacht. Hetgeen wat je met deze winactie kunt winnen is: Een boekenpakket ter waarde van maarliefst €50, – (maximaal 3 boeken). Je mag dus uit de fonds van Uitgeverij De Fontein 3 boeken met een totaalwaarde van €50 uitzoeken. Hoe tof is dat?

Wat moet je doen?

Hieronder vind je 6 vragen waarvan je de antwoorden op de deelnemende blogs kunt vinden. Mail jouw antwoorden voor zondag 5 juli naar info@lovethesmellofbooks.nl. De winnaar wordt in de loop van volgende week bekend gemaakt. Uitgeverij De Fontein neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

De vragen:

1. Wat is de blognaam van Ella waarmee ze chat met Cinder?

2. Waar woont de vader van Ella?

3. Wat is Ella haar echte/volledige naam?

4. Hoe heet de stiekem best wel aardige stiefzus van Ella?

5. Wat is Kelly Oram haar favoriete sprookje?

6. Hoe heet het vervolg op Cinder & Ella?

Sommige antwoorden liggen voor het oprapen, voor anderen moet je wat beter zoeken maar ze staan allemaal in de blog posts van de tourdeelnemers. Voor een prijzenpakket als deze zet ik jullie graag een beetje meer aan het werk hihi

Heel veel succes! Vergeet je antwoorden niet door te mailen. Antwoorden met betrekking tot deze quiz die onder deze blogpost en/of de instagrampost worden gezet zullen worden verwijderd om zo iedereen een eerlijke kans te geven.

Liefs,
Pauline

Getagd , , , , , ,

Geef een reactie