Contact

Lovethesmellofbooks.nl is een blog die alle soorten boeken graag in het zonnetje wil zetten. Of het nu oudere boeken zijn die al jaren geleden uitgegeven zijn, net nieuw uitgekomen boeken, boeken met een bijzondere boodschap en/of achterliggende gedachten, minder bekende boeken of boeken van schrijvers die net in het schrijvers vak gerold zijn en hun boek graag aan het lezend publiek willen tonen. Ik vind het allemaal de moeite waard om te lezen.

Lovethesmellofbooks.nl maakt geen onderscheid in oud, nieuw, bekend of onbekend. Als er een prachtig verhaal achter schuilt wil ik het maar al te graag lezen en tonen aan mijn nieuwsgierige lezers.
Dit maakt Lovethesmellofbooks.nl bijzonder. Het varen van een eigen koers, niet altijd achter dezelfde kudde dieren aanlopen maar af en toe gewoon eens een weg in slaan die mij interessant lijkt. Juist dát maakt deze website/blog uniek maar ook speciaal.


Heeft u een vraag, opmerking of misschien wel een leuk idee? Wilt u met Lovethesmellofbooks een leuke samenwerking aangaan? Of dat ik een boek voor u recenseer en voorzie van een eerlijke mening?

Neem dan gerust contact met mij op via: Info@lovethesmellofbooks.nl
Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden met u te bespreken.

Neem ook eens een kijkje op de Facebookpagina en Instagram van Lovethesmellofbooks.nl

Liefs,
Pauline

Geef een reactie