Booktalk, Wishlist Wednesday

Booktalk | Wishlist Wednesday #4

 

Wishlist Wednesday week 12

Iedereen heeft er wel een. Zo’n ellendig lange wishlist van boeken die we zo graag willen hebben. Het leuke is altijd dat hij sneller groeit, dan dat hij krimpt. Aan het einde van het jaar heb je dus meestal een onoverzichtelijke lijst van boeken die je nog wilt kopen, maar waarvan je bankrekening zegt: Nope, dat doen we dus even niet.. Ja, zo’n lijst heb ik ook. En die wil ik gezellig met jullie delen. Om mezelf eraan te herinneren waarom ik dit boek moet hebben en voor jullie ter inspiratie. Misschien hebben jullie deze boeken nog niet gezien of gelezen maar lijkt het je wel interessant. Lees en laat je inspireren.

Ik heb niet veel gehoord over dit boek, maar toch kwam hij een aantal keren voorbij op Instagram. De cover vind ik prachtig, het verhaal interessant. HarperCollins Holland is een hele goede uitgeverij die veel prachtige boeken uitgeeft. Ik denk dan ook dat dit zeker de moeite waard is om ook te gaan lezen.

Jinxed

Synopsis

Amy McCulloch - JinxedEen schattig hondje of een prachtige vlinder? Welk robot-huisdier zou jij kiezen? Vergeet je smartphone en ren naar de Moncha-store voor de nieuwste baku! Laceys grote droom is om later bij het bedrijf te gaan werken dat de baku heeft uitgevonden, een robot-huisdier waarmee je honderd keer zoveel kunt doen als met een smartphone. Daarvoor moet ze dan wel eerst naar Profectus, een eliteschool waar alles draait om high tech. Wanneer ze wordt afgewezen omdat ze zich geen mooie dure baku kan veroorloven, valt haar droom in duigen.
Alles verandert wanneer ze de kapotte resten vindt van een wel heel coole level 3-baku. Ze weet het ding te fixen, en dan staat er ineens een adembenemend mooie kat voor haar, die ze Jinx noemt. Tot haar grote blijdschap wordt ze met Jinxed alsnog aangenomen op Profectus. Maar dan beginnen haar vreemde dingen op te vallen. Wat is er aan de hand met haar baku? En vooral: waarom is Carter, de jongen die haar altijd loopt te pesten, er zo in geïnteresseerd?

Als ik de synopsis lees voel ik gelijk iets van vriendschap en spanning. Of dat ook daadwerkelijk het geval is, wil ik heel graag lezen! Het onderwerp is interessant en in mijn ogen uniek. In combinatie met de mooie cover had het al snel mijn aandacht getrokken. Die moet ik hebben!

Ik heb verder nog nooit iets gelezen van Amy McCulloch, het is dus ook super leuk dat ik op deze manier weer in aanmerking kom met een nieuwe schrijver. Ik ben reuze benieuwd naar haar schrijfstijl en haar manier van vertellen. Door de vele enthousiaste verhalen van mijn collega bookstagrammers heb ik een hele hoge verwachting.

Heb jij al eens boeken van Amy McCulloch gelezen? Of het boek Jinxed al gelezen of in de handen gehouden? Laat het mij weten in een leuke reactie hieronder of via mijn Instagram pagina. Ik ben heel benieuwd naar jullie reacties.

Benieuwd naar mijn totale wishlist? Ik zet al mijn Wishlist Wednesday boeken op een rijtje en deze vind je hier.

Liefs,
Pauline

Getagd , , , , , , , ,

6 gedachten over “Booktalk | Wishlist Wednesday #4

  1. Pingback: Highbay
  2. Pingback: unieke reizen
  3. Pingback: poolvilla pattaya
  4. Pingback: ยิง sms
  5. Pingback: concrete patio

Geef een reactie