Booktalk, Wishlist Wednesday

Booktalk | Wishlist Wednesday #6

Wishlist Wednesday week 15

Iedereen heeft er wel een. Zo’n ellendig lange wishlist van boeken die we zo graag willen hebben. Het leuke is altijd dat hij sneller groeit, dan dat hij krimpt. Aan het einde van het jaar heb je dus meestal een onoverzichtelijke lijst van boeken die je nog wilt kopen, maar waarvan je bankrekening zegt: Nope, dat doen we dus even niet.. Ja, zo’n lijst heb ik ook. En die wil ik gezellig met jullie delen. Om mezelf eraan te herinneren waarom ik dit boek moet hebben en voor jullie ter inspiratie. Misschien hebben jullie deze boeken nog niet gezien of gelezen maar lijkt het je wel interessant. Lees en laat je inspireren.

Zoals veel van jullie weten stond er vorige week geen Wishlist Wednesday online. Dit had alles te maken met een heftig virus dat mij vorige week genekt heeft waardoor ik de hele week in bed heb gelegen. Daarvan heb ik de eerste vier dagen alleen maar geslapen. Gelukkig ben ik nu weer aan de betere hand en gaat de Wishlist Wednesday natuurlijk ook gewoon weer door.

Deze week laat ik jullie kennis maken met een ietwat onbekende schrijfster. Althans, dat was ze voor mij, voordat ik deze serie ontdekte. Heb je destijds genoten van Fifty Shades of Grey? Dan schijnt dit ook een heerlijke serie te zijn die je niet mag missen.

Verwrongen – Anna Zaires

Anna Zaires - VerwrongenSynopsis
Ontvoerd. Meegenomen naar een privé-eiland. Ik had nooit gedacht dat mij dit zou overkomen. Ik had me nooit kunnen voorstellen dat een toevallige ontmoeting aan de vooravond van mijn achttiende verjaardag mijn leven zo volkomen zou veranderen. Nu behoor ik hem toe. Julian. Een man die even meedogenloos als knap is — een man wiens aanraking me in vuur en vlam zet. Een man wiens tederheid verwoestender is dan zijn wreedheid.
Mijn ontvoerder is een raadsel. Ik weet niet wie hij is of waarom hij me heeft ontvoerd. In hem bevindt zich duisternis—duisternis die me evenzeer aantrekt als beangstigt. Ik ben Nora Leston. Dit is mijn verhaal.

Of ik het direct met Fifty Shades zou vergelijken, wil ik nu niet gelijk zeggen. Maar het element van vurige liefde en een ontvoering klinkt wel heel tof toch? Dat zijn wel de elementen waarbij ik de titel van je boek onthoud. En pluspunt, er zijn gewoon drie delen. Drie keer genieten.

Ook het feit dat het een nieuwe schrijfster voor mij is, vind ik altijd onwijs leuk. Weer een nieuwe schrijfstijl, dat is zo verfrissend. Dit boek staat eigenlijk al heel lang op mijn wishlist. Ik kwam hem een keer tegen in een advertentie op Facebook! Nu sprak de cover mij niet zozeer aan, want die vind ik heel eerlijk gezegd niet mooi, maar het verhaal pakte mij gelijk. Dat is ook de reden waarom ik hem wil lezen, de synopsis is mij altijd bijgebleven en dat is een goed teken.

Omdat ik de cover dus niet perse mooi vind, wil ik dit boek gewoon simpel in een ebook versie lezen. Handig, niet veel gewicht en heel makkelijk mee te nemen naar everywhere. Het feit dat deze serie 3 delen heeft, scheelt mij dan ook weer in de portemonnee. Ik ben echt waanzinnig benieuw en nieuwsgierig naar deze serie.

Ken jij schrijfster Anna Zaires eigenlijk al? Heb je haar eerste trilogie (ja ik zag dat ze nog 4e. triologie geschreven heeft) al gelezen en raad je hem aan? Laat het mij weten in de reacties hieronder of op mijn Instagram en/of Facebook pagina.

Tot volgende week!

Liefs,
Pauline

Getagd , , , , , , ,

Geef een reactie