Booktalk

Booktalk | 3x boeken die ik graag wil lezen

Er zijn op dit moment zo ontzettend veel mooie boeken gepubliceerd. Het ene prachtige boek ligt nog niet eens in de winkel of het andere mooie boek is alweer aangekondigd. Daar gaat mijn boekenhart echt sneller van kloppen! Ik wil jullie dan ook meenemen in mijn rubriek genaamd 3x boeken die ik graag wil lezen. Hierin laat ik zien welke boeken hoog op mijn Reading List staan. Zowel boeken die al een tijdje op de markt zijn als de allernieuwste boeken. Ik neem jullie mee in mijn Want to Read lijst.

De Cactus – Sarah Haywood

Andere mensen zien Susan Green als een stekelig en moeilijk persoon. Zelf vindt ze dat ze haar leven gewoon goed op orde heeft. Ze heeft een baan, een appartement precies groot genoeg voor één persoon, voor de liefde heeft ze een prima regeling met een leuke man, en zolang haar onbesuisde broer aan de andere kant van het land woont is Sarah Haywood - De Cactuser niets aan de hand. Dan overlijdt haar moeder en ontdekt Susan dat ze zelf moeder wordt – en opeens is ze alle controle kwijt… 

Dit boek trok gelijk mijn aandacht toen het aangekondigd werd door De Fontein uitgeverijen. Ik was meteen helemaal verkocht toen ik ook de synopsis van het boek las. Dit boek lijkt me zo ontzettend leuk. Niet alleen omdat het een verhaal is wat een dosis It could happen to me heeft, waar ik persoonlijk altijd van houd. Dit maakt een verhaal altijd een stuk realistischer. Maar dit verhaal sprak me ook aan omdat ik het gevoel heb dat dit volgens mij wel een boek is waar emoties in voor zullen komen. Als ik de synopsis lees moet ik gelijk denken aan liefde, verdriet, misschien wel een stukje humor en hopelijk een happy end.
De Cactus is het debuut van Sarah Haywood en ik ben benieuwd hoe deze schrijfster schrijft. Hoe haar verhalen zijn en wat haar schrijfstijl is. Daarnaast is de cover van dit boek echt waanzinnig mooi. Die cactus patroon in combinatie met het goud op de cover is echt een eyecatcher. Dit boek wil ik zeker weten als hardcover in mijn handen hebben.

De Royals – Erin Watt

De 17-jarige Ella is een echte overlever: met dubieuze baantjes -stripteasedanseres – knoopt ze sinds haar moeders Erin Watt - De Royalsoverlijden de eindjes aan elkaar. Ella is vastbesloten haar leven op orde te krijgen.
Dan verschijnt Callum, de puissant rijke vader van 5 onweerstaanbare zoons. Ook Callum is vastbesloten: hij wil Ella uit haar armoede verlossen. Ella besluit op Callums landgoed in te trekken, waar haar een gemengde ontvangst wacht: haat en liefde wisselen elkaar af. Krijgt Ella haar leven ooit op orde?

Bovenstaande synopsis is van het eerste deel van de vijfdelige serie van Erin Watt. Ik wil ze natuurlijk allemaal lezen. Allereerst omdat ik zo ontzettend veel goede reacties lees van andere boekbloggers. Het zou een super leuke serie moeten zijn, die erg verslavend is en heerlijk weg leest. Dat klinkt mij al goed in de oren. Daarnaast ben ik wel weer toe aan een heerlijke, verslavende serie die ik niet weg zou kunnen leggen. Het feit dat er ‘Deze royals maken je kapot’ op de cover staat maakt me alleen maar nieuwsgieriger en nieuwsgieriger. En er zijn vijf delen van, dit betekend dat ik voor een langere tijd zoet ben met deze serie. Ik kan dus niet wachten!

Zes maanden zonder – Charlotte De Monchy

Als je op je achtentwintigste nog bij je zus in huis woont, uit verveling met je baas slaapt en een baan hebt waarbij je het grootste gedeelte van de tijd op de wc afleveringen van The Killing op je telefoon zit te kijken, weet je dat het tijd is voor een rigoureuze verandering, vindt Robin. Aangezien drank en mannen in haar leven meestal voor problemen zorgen, gaat ze met haar zus een weddenschap aan om een half jaar geen alcohol te drinken en met niemand naar bed te gaan. Via een advertentie op internet komt Robin in contact met ene Connor McFarland, die op zoek is naar een kindermeisje in een gehucht in Ierland. Dat lijkt Robin de perfectie locatie om haar weddenschap te winnen. Ze stapt zonder aarzelen op het vliegtuig, maar Connor blijkt een totaal ander type dan ze dacht; ze hebben binnen tien minuten ruzie en de baan is ook niet wat hij haar had voorgespiegeld. Toch blijft ze, bij gebrek aan beter plan. Die impulsieve beslissing brengt haar een onverwachte vriendschap, hilarische verwikkelingen en… de kans om eindelijk de liefde van haar leven te vinden.

Ondanks dat ik dit boek een paar jaar geleden als een keer heb gelezen, wil ik hem graag nog een keer herlezen. Ik ben ontzettende fan van Charlotte De Monchy dus ik denk dat het herlezen van haar boeken me niet tegen zullen vallen. En kan ik jullie een meer recentere recensie geven over dit boek.

Welke boeken staan nog op jouw want to read lijst? Groeit jouw lijst ook altijd zo snel? Die van mij wel, en daarom hoop ik de 3x boeken die ik nog wil lezen maandelijks terug te laten komen op mijn blog. Heb jij nog tips qua boeken die absoluut op mijn lijst zouden moeten staan? Laat het mij dan weten. Ik ben super benieuwd! 

Liefs,
Pauline


Nader bericht:

– When you support small business, you’re supporting a dream

De link naar bol.com is in samenwerking met het bol.com partnerprogramma. Door het belangstellende boek via mijn bol.com link te kopen, krijg ik een kleine vergoeding voor het promoten van dit boek op mijn website. Met deze kleine bijdrage kan lovethesmellofbooks.nl groeien en nog meer leuke acties organiseren. Help jij lovethesmellofbooks.nl groter worden? ♥

Getagd , , , , , , , , , ,

1 gedachte over “Booktalk | 3x boeken die ik graag wil lezen

Geef een reactie