Contemporary, Recensies, Roman, Young Adult

Recensie | De Royals #1 Verleiding – Erin Watt

Het is mij niet ontgaan hoeveel lovende woorden ik heb gelezen over deze serie. Dit maakte mij natuurlijk alleen maar nieuwsgieriger. Na de ACOTAR heb ik geen nieuwe serie meer gelezen, dus het wordt weer hoogtijd! Tijd voor de Royals om me weg te blazen. Hieronder vind je mijn recensie van het eerste deel.


Recensie ~ De Royals 1 - Erin Watt

 

Naam: De Royals #1 – Verleiding
Auteur: Erin Watt
Uitgever: De Fontein
Aantal pagina’s: 352
Genre: Young Adult, Contemporary, Roman
Oorspronkelijke titel: The Royals #1 – Paper Princess
Uitvoering: Paperback / E-book
Mijn Rating:

4 hartjes rating

 

 


Synopsis

De 17-jarige Ella is een echte overlever: met dubieuze baantjes -stripteasedanseres – knoopt ze sinds haar moeders overlijden de eindjes aan elkaar. Ella is vastbesloten haar leven op orde te krijgen.
Dan verschijnt Callum, de puissant rijke vader van 5 onweerstaanbare zoons. Ook Callum is vastbesloten: hij wil Ella uit haar armoede verlossen. Ella besluit op Callums landgoed in te trekken, waar haar een gemengde ontvangst wacht: haat en liefde wisselen elkaar af. Krijgt Ella haar leven ooit op orde?

Cover

De cover individueel vind ik niet zo heel bijzonder. Hij is mooi, maar het zou niet een speciale coverbuy zijn. Als ik dan naar het totaal plaatje kijk van alle delen bij elkaar, dan vind ik ze echt prachtig. Ze passen waanzinnig goed bij elkaar en er is steeds gebruik gemaakt van dezelfde opmaak, wat het tot een geheel maakt. Daar houd ik van! De kleurkeuze vind ik ook mooi. Het eerste deel is geel, het tweede deel blauw en het derde deel rood. Dan heb je ook nog het vierde en vijfde deel, waarin de serie de opmaak ook weer gebruikt. Ja, als je ze als een geheel bekijkt, zijn het echt prachtige pareltjes. Individueel van elkaar, vind ik het niet bijzonder.

Schrijfstijl

Ik maakte voor het eerst kennis met de schrijfstijl van Erin Watt en vind deze best wel lekker weglezen. Het boek wordt vanuit het oogpunt van Ella geschreven. Zij is in dit boek de hoofdpersonage. Dit maakt het duidelijk en geeft overzicht.

Wat vind ik van het boek De Royals – Verleiding?

Ik vond het begin van dit deel best wel saai. Er gebeurde niet heel veel. Vanaf het moment dat Ella echt bij de Royals kwam en voor mij het verhaal echt begon, werd het echt leuk. Mijn absolute nieuwe guilty pleasure!

Een verhaal met een dosis bad boy, schoolbitch en de nieuwkomer. Je wordt in een keer weer terug gezogen naar het highschool leventje van vroeger. Populaire meiden, status, footbalboys en jij die als nieuwkomer er maar tussen moet passen en je weg moet vinden.

Ik ben stuk voor stuk gaan houden van de personages in dit boek. Ze passen allemaal zo goed in het verhaal en bij elkaar. Hoe verder je in het verhaal komt, hoe leuker de personages worden. Je gaat met ze meeleven, aan ze irriteren, van ze houden, noem het maar op.

En dan het einde van dit deel.. De cliffhanger van Goede Tijden, Slechte Tijden is er niets bij. Het is een heel open einde en laat je heel nieuwsgierig achter. Keihard verlangend naar het tweede deel. Goed op in gespeeld als schrijfster want ik denk dat iedere lezer van dit deel het tweede boek zonder blikken of blozen gekocht heeft. Je wilt gewoon doorlezen en je moet gewoon weten wat er gaat gebeuren.

Ja, absoluut een aanrader. Dit wordt zeker weten ook jouw nieuwe verslavende serie. Erin Watt weet hoe ze een goede serie moet schrijven. Ze weet wat wij in een heerlijke guilty pleasure zoeken en dat ga je absoluut vinden in dit eerste deel.

En nu verder in deel 2, Verraad!

Nieuwsgierig geworden naar het eerste deel van De Royals serie van Erin Watt? Bekijk het boek hieronder via de bol.com link, dan steun je lovethesmellofbooks ook nog een beetje.

Heb jij dit deel van de Royals serie al gelezen? Wat vond jij ervan? Of lijkt je deze serie juist niet leuk? Laat het me weten in de reacties hieronder. Ik ben benieuwd naar jullie meningen.

Liefs,
Pauline


Nader bericht:

– When you support small business, you’re supporting a dream

De link naar bol.com is in samenwerking met het bol.com partnerprogramma. Door het belangstellende boek via mijn bol.com link te kopen, krijg ik een kleine vergoeding voor het promoten van dit boek op mijn website. Met deze kleine bijdrage kan lovethesmellofbooks.nl groeien en nog meer leuke acties organiseren. Help jij lovethesmellofbooks.nl groter worden? ♥

Getagd , , , , , , , , , , ,

1 gedachte over “Recensie | De Royals #1 Verleiding – Erin Watt

Geef een reactie