Recensies, Roman

Recensie | Alissa en Benjamin: Aan de hand – Sanne Hillemans

Afgelopen week mocht ik meedoen met de blogtour van de serie Alissa en Benjamin genaamd: aan de hand. Dit boek is geschreven door Sanne Hillemans. Benieuwd wat ik van haar boek vond? Je leest het in mijn recensie hieronder.


Alissa en Benjamin - Sanne Hillemans

Naam: Alissa en Benjamin: Aan de hand
Auteur: Sanne Hillemans
Uitgeverij: Loft Publisher
Aantal pagina’s: 212
Genre: Roman
Originele titel: Alissa en Benjamin: Aan de hand
Uitvoering: E-book only
Rating:
4 hartjes rating


Synopsis

Wat een routineklus leek te zijn loopt totaal uit de hand als agent Benjamin Westra Alissa Bastille tegenover zich krijgt. Dit is zeker niet het eerste het beste slachtoffer. Hij probeert grip te krijgen op de zaak: wat heeft ze allemaal meegemaakt en wie is deze vrouw eigenlijk? Maar dan wordt het politiebureau overvallen. Met vooruitziende blik probeert Benjamin Alissa in veiligheid te brengen. Te beginnen met een ontsnapping uit de handen van de overvallers, en eindigend in een achtervolging door Europa. Met wie heeft Alissa zich ingelaten? Kan Benjamin haar helpen? En kan hij voorkomen dat hij wordt meegezogen in de wereld van deze mysterieuze vrouw?

Arrow Line

Aan de hand is het eerste deel in de Alissa en Benjamin serie. Een serie die gaat over politieagent Benjamin en slachtoffer in een complexe zaak Alissa Bastille. Wat lijkt op een dagelijkse routine klus, lijkt later een stuk complexer als blijkt dat Alissa meer verbergt dan ze in eerste instantie laat zien.

Een tijdje geleden heb ik eerder een boek van Sanne Hillemans gelezen, welke ik ontzettend leuk vond! Mijn verwachtingen waren dan ook hoog en hoopvol op nog zo’n geweldig verhaal. En dat kreeg ik gelukkig.

Dit verhaal is een samenkomst van spanning, humor, liefde en machtsmisbruik. De groeiende liefde die je in dit boek vindt is in mijn ogen weer een unieke. Waar ik in Bewaak mijn hart al helemaal gelukkig werd van een liefde die eigenlijk niet zou mogen ontstaan tussen bodyguard en het meisje die hij moet beschermen, ga ik nu ook weer ontzettend goed op de liefde tussen agent en ‘dader’. En dan laat ik dader even tussen haakjes.. Liefdes die eigenlijk verboden zijn, of eigenlijk niet zouden mogen gebeuren zijn het leukst om over te lezen en Sanne Hillemans weet ze elke keer weer tegenover elkaar te zetten. Heerlijk!

Het verhaal leest heel fijn. Het verhaal begint waarnaar de spanning zich al snel opbouwt. Daarnaast wordt je als lezer nieuwsgierig gemaakt naar de personages in het boek, en met name naar Alissa. Daarom blijf je lezen en wil je het liefst dit boek in een keer uitlezen.

Het einde is best verrassend. Ik kon eigenlijk wel huilen om het einde, want het was niet het einde zoals ik hem graag gezien had. Hopelijk komt mijn einde alsnog in het vervolg deel. Want dit is pas het eerste deel, wat betekent dat er nog een tweede en misschien zelfs wel derde deel komt! Jippie!

Alissa en Benjamin: Aan de hand, deel één uit deze serie krijgt van mij een vier hartjes review. Een goed begin van een serie. Leuke personages, spanning, drama en macht is de kern van dit verhaal. Met een grote vleug liefde tussen de regels door maakt het alleen maar meer genieten. Sanne weet weer een heerlijk verhaal te schrijven en bewijst maar weer eens dat ze echt eentje is die tussen de Nederlandse toppers hoort. 

Ook benieuwd naar Alissa en Benjamin: Aan de hand? Koop bij je lokale boekhandel en probeer ze te steunen in de moeilijk tijd, maar ook daar buiten.
Koop bij Libris en steun je lokale boekhandel

Heb jij Alissa en Benjamin: Aan de hand van Sanne Hillemans ook al gelezen? Wat vond jij ervan? Laat het mij weten in de reacties hieronder, op Facebook of Instagram. Laten we er gezellig over kletsen.

Liefs,
Pauline

P.S. Opzoek naar meer leesinspiratie? Neem ook eens een kijkje bij mijn andere recensies.


Nader bericht:

Ik steun de lokale boekhandelaren door de link naar Libris te gebruiken
Dit betreft een affiliate linkje in samenwerking met Libris, jouw lokale boekhandel.

Getagd , , , , , , , , , , ,

Geef een reactie