Dagboek van een boekenliefhebber

Dagboek van een Boekenliefhebber | 2018, wat te verwachten?

Thee en Boeken

5 februari 2018

Lief Dagboek,

2018 is nu pak en beet een maand aan de gang en ik heb al een onrustige maand achter de rug. Zo had ik verwacht dit jaar te starten met een paar leuke artikelen, ik had al helemaal in gedachten hoe ik het uit wilde werken. En wilde ik dit jaar actief starten met het boek Hof van Vleugels en Verwoesting van Sarah J. Maas. Dat had ik verwacht.. helaas liep alles allemaal iets anders van mijn verwachting. Na mijn dochter haar eerste verjaardag op 2 januari, werden zowel mijn dochter en ik ziek. Een fikse griep en een zeehondenblaf waren de boosdoeners.

Na een week krabbelde mijn dochter weer uit haar ziektecocon, maar mijn lijf herstelde niet. Na 1,5 week toch maar even naar de huisarts, wat blijkt.. longontsteking. Ik heb letterlijk twee weken in bed gelegen en kon geen boek of televisie zien. Het ‘oh ik ben ziek, dan kan ik mooi lekker veel lezen in bed’ was dus van mij echt niet van toepassing. Ik heb in die twee misschien 3 bladzijdes gelezen en moest die uiteindelijk weer opnieuw lezen omdat ik er niets van opgeslagen had.

And then..

Beetje jammer, daar ging mijn voornemen om actief het jaar te starten in mijn boek. Uiteindelijk na een antibiotica kuur ging het een week prima, ik ging weer aan het werk en genoot weer volop van het lezen. Totdat ik aan het einde van de week erg benauwd en kortademig werd. Weer terug naar de huisarts en zo moest ik uiteindelijk longfoto’s maken. Wat blijkt.. Longontsteking nog steeds niet weg. Fijn! Weer een week thuis, in de ruststand, bijkomen en genezen. Die week heb ik een hele inhaalslag kunnen maken in mijn boek. Ik moest mijn rust nemen en dat heb ik dan ook gedaan met mijn boek op de bank, met thee.. heel veel thee.

Nu, bijna een maand verder. Twee kuren achter de kiezen en een hele tour de longontsteking, hoop ik nu dat de ontsteking wel weg is. Volgende week nog een keer op controle inclusief nieuwe longfoto’s en dan moet ik hopelijk toch echt groen licht krijgen.

Dus ja, dat was mijn begin van 2018. Een start vol bacillen, ziektekiemen en antibiotica. Een begin zonder boeken, uploaden van leuke artikelen en fantasiewerelden.

2018, wat kun je verwachten op Lovethesmellofbooks.nl?

In 2018 hoop ik ook weer veel boekenliefde met jullie te delen. Zo staan er zoals altijd weer leuke recensies op de planning, wil ik weer wat gezellige onderwerpen bespreken in Booktalk én komen er ook weer leuke artikelen online wat betreft kinderboeken. Het boekenfestijn staat weer voor de deur en ik heb gelezen dat er dit jaar weer veel mooie boeken uitgegeven gaan worden. Dat betekend natuurlijk nieuwe bookhauls, eerlijke recensies en leuke winacties!

Wat zou jij graag willen zien en lezen op Lovethesmellofbooks? Je mag het mij hieronder altijd laten weten in de reacties of via info@lovethesmellofbooks.nl

Liefs,
Pauline

P.S. Altijd op de hoogte blijven van leuke foto’s, artikelen en activiteiten? Volg Lovethesmellofbooks via het inschrijfformulier of via Instagram & Facebook.


Nader bericht:

– When you support small business, you’re supporting a dream ♥ 

Getagd , , , , , , , , ,

Geef een reactie